»»  پيشنهاد مبادله اورانیوم در کیش براي گشودن بن‌بست بود

پيشنهاد مبادله اورانیوم در کیش براي گشودن بن‌بست بود

 

متكي: پيشنهاد مبادله اورانیوم در کیش براي گشودن بن‌بست بود

منوچهر متكي وزير امور خارجه گفت: پيشنهادي كه ايران براي تبادل سوخت مطرح كرد و از قبل هم در گفت‌وگوهاي دوجانبه با برخي از طرف‌ها مورد بحث قرار گرفته بود به عنوان يك حسن نيت از سوي ايران و براي گشودن بن‌بستي كه عملكرد طرف‌هاي مقابل براي آنها به وجود آورده بود مطرح شده است.

به گزارش ايسنا، وزير امور خارجه كشورمان دیروز در نشست مطبوعاتي مشترك با المارمحمد یاراف، وزير خارجه آذربايجان اظهار كرد: ما اصراري در پذيرش پيشنهاد نداريم. فقط خواستيم براي آنها راهي باز كنيم و كاملا مبتني بر حسن نيت و براي ايجاد فرصت براي آنها بود و اصراري نمي‌كنيم كه آنها حتما اين موضوع را بپذيرند. البته ما پس از طرح اين موضوع به صورت روشن هنوز پاسخي رسمي دريافت نكرده‌ايم و حرف‌هايي كه به نقل از اين يا آن زده مي‌شود و افرادي كه نخواسته‌اند نامشان هم فاش شود را موضع رسمي تلقي نمي‌كنيم. خواستيم براي آنها اين فرصت را ايجاد كنيم كه پيشنهادي به شكل بومي خود روي ميز باشد.
متكي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه برخي مقامات آمريكايي موضوع تحريم را مطرح كرده‌اند، گفت: به بعضي از اظهارات ناپخته مقامات آمريكايي و انگليسي پيش از اين پاسخ داده‌ايم. اگر كساني بخواهند آزمون‌هايي كه قبلا به شكست انجاميده است را دوباره بيازمايند به خودشان مربوط است. تحريم، ادبيات دهه 60 است. امروزه بحث تحريم و تهديد، كساني را مي‌تواند بترساند كه به سرمايه عظيم ملت‌هايشان اعتقاد ندارند. ملت ايران را بارها تجربه كرده‌ايد. 30 سال است كه ملت ايران را تجربه مي‌كنيد. به حيثيت و مالتان آتش مي‌زنيد. متکی افزود: مديريت نادرست بر مناسبات جهاني طي شش دهه گذشته هنوز آنها را به خودشان نياورده است. امروز همه چيز در دنيا مدرن شده است. اگر يك تيم فوتبال هم دو بار ببازد مربي و كاپيتان آن استعفا مي‌كنند. امروز يك حزب سياسي در اداره كشور اگر دو بار در انتخابات شكست بخورد، دبيركل آن استعفا مي‌كند يا او را بركنار مي‌كنند. شما بيش از 60 سال است كه خودتان را با انتخاب خودتان، هيات‌مديره دنيا كرده‌ايد؛ به عنوان فاتحان جنگ جهاني دوم و امروز بيش از هر زمان ديگري گل مي‌خوريد و مرتب شكست خورده مي‌شويد. استعفا هم كه نمي‌كنيد. مردم دنيا نمي‌دانند با شما چه‌كار كنند. وي با بيان اين‌كه رفتارتان در كشورهاي ديگر به خودتان مربوط است، تاكيد كرد: اما مطمئن باشيد ملت ايران بر حقوق خود پافشاري مي‌كند و آن را به طور كامل استيفا مي‌كند. متكي هم‌چنين در مورد موضوع سه آمريكايي كه در ايران بازداشت شده‌اند، گفت: بازجويي و محاكمه سه شهروند آمريكايي كه با اهداف مشكوك ورود غيرقانوني به ايران داشته‌اند، ادامه دارد و آنها توسط سيستم قضايي ايران محاكمه خواهند شد و احكام قضايي مربوط در مورد آنها صادر مي‌شود.

 


 

 

print




شرکت بورس کالای ایران سازمان بورس اوراق بهادار شرکت بورس شرکت کانون کارگزاران پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه ایران شركت مديريت فناوري بورس تهران بورس کالای لندن کدال شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه

شرکت کارگزاری بانک سامان

تهران - خیابان آفریقا - نبش کوچه 25 گاندی - ساختمان 29 آفریقا - طبقه همکف


Copyright © 2009 Saman Bank Brokerage Co. All rights reserved.